PAW Patrol | Poot Patrouille | Nederlands | Pups redden Tilly Turbot

Thanks! Share it with your friends!

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Added by PAWPatrolOfficialAndFriends
209 Views
Als Francois en Kapitein Turbot niet kunnen ophouden met het strijden om aandacht van hun oma Tilly Turbot, belandt ze op een dolfijn en surft ze op Zuma's onderzeeër. De pups moeten oma Tilly en de ruziënde neven redden. Nieuwe en opwindende PAW Patrol-speelgoed en stop-motionafleveringen in de maak! Mis de pups in actie niet! Druk op ABONNEREN en blijf op de hoogte van alles van PAW Patrol! Volg de spannende avonturen van Chase, Rubble en Sky!

PAW Patrol-pups komen te hulp! Wanneer problemen toeslaan in Adventure Bay, is PAW Patrol er om de dag te redden! Waarom? Omdat geen baan te groot is, is geen pup te klein! Kijk hoe PAW Patrol samenwerkt om Adventure Bay veilig te houden - of het nu gaat om een ​​kat in een boom, een vrijlopende kip of een trein die niet op het spoor is, ze vinden altijd een manier om mensen in nood te helpen!

Nieuwe en opwindende PAW Patrol-reddingsafleveringen zijn onderweg! Mis de pups niet in actie! Zorg ervoor dat je op de ABONNEREN-knop drukt om op de hoogte te blijven van alles wat PAW Patrol is! Of Chase er nu is, Rubble's on the double of Skye moet vliegen, je wilt niet alle spannende actie in Adventure Bay missen!

Ga voor meer informatie over PAW Patrol naar: https://www.pawpatrol.com

WAAR TE KOPEN:
Amazon: https://amzn.to/2MC9gIu

Blijf op de hoogte van het laatste PAW-nieuws!

FACEBOOK: https://www.facebook.com/PAWpatrol
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/PAWpatrol
TWITTER: https://www.twitter.com/PAWpatrol

#PAWPatrol #PAWPatrolNederlands #AfleveringenPootPatrouille
Category
English Preschool Videos Entertainment
Tags
paw patrol, mighty pups, mega pups, ultimate rescue, ultieme redding, mighty tower, mighty jet, mega jet, marshall, skye

Post your comment

Comments

Be the first to comment