Muzică de Relaxare pentru Mămici ????

Thanks! Share it with your friends!

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Added by TraLaLa
13 Views
60 de minute cu muzică de relaxare pentru mămici. Acest video este o invitație la relaxare pentru mămici. Un loc cu muzică relaxantă pentru părinți și vibrații Zen pentru întreaga casă.
Cadoul TraLaLa pentru toți părinții care sunt într-o permanentă alergătură - o oază de liniște în zilele noastre agitate, o pauză de la toate, un moment de repaus, să-ți tragi sufletul.

Și asta este exact ce vă încurajăm să faceți, prin crearea acestui spațiu - să-l folosiți ca pe un loc de relaxare si reflecție. Este un memento și un îndemn să îți iei niște timp pentru tine, pentru că știm că îl meriți!

Bucură-te de timpul petrecut pe video-urile noastre și nu uita să revii! Noi o să vă mai invităm, cu upload-uri frecvente. O să vă așteptăm întotdeauna cu muzică relaxantă și imagini menite să calmeze mintea și să ușureze sufletul.
Category
Româneşte
Tags
muzica de relaxare, muzica de relaxare pentru mamici, muzica mamici, muzica de relaxare a mintii, muzica de relaxare pentru somn, muzica de calmare, muzica terapeutica, muzica de seara, muzica de relaxare instrumentala

Post your comment

Comments

Be the first to comment